Postet av Lars Erik

13. september 2017

Dagens etappe ble en knallhard motvindsetappe. Sterk vind med kuling i kastene nesten rett i mot absolutt hele dagen..

11-12 mil er egentlig ikke så langt, men det blir fort 5 – 6 timer på setet pluss en rekke stopp for GPS- og kartstudier,  tøy av og på,  nødvendige ærend i skogen  og litt påfyll av karbohydrater i form av nøtter, skjokolade mm. Kafebesøk kommer i tillegg.  Dermed er  normalt på veien rundt 8-9 timer.  I dag satt vi på setet 7 timer og 20 min. i all motvinden. 10 timer  fra hotell til nytt hotell.  Fantastisk å komme i mål på nytt hotell!  Noe slitne. Vi nærmer oss 100 mil fra Kiel.

 

En hyggelig søt jente gav oss en god opplevelse til lunsj med en nydelig  dagens suppe som varmet sjel og kropp. 

Dagens etappe gikk i deg tjekiske  høylandet, ca 600 moh. ,  opp og ned, tilsammen 1500 høydemeter.  Vi merker det, 13 -15 grader jamt. Vi passerte det kjente skiskyterstedet, Nove Mesto hvor Einar Bjørndalen tok sin 50. mesterskapsmedslje, 39 år gammel.

Dagens blogg burde innehold noe gøy, men dagen har ikke gitt oss så mange festlige opplevelser utenom setetsittingen, en mann på hjemmelaget bensinsykkel og vår egen epleslang.

Lars Erik

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email