Postet av Lars Erik

8. september 2017

Regnfull dag fra start til mål, men flott tur på fine veier. Nesten ingen feilkjøringer. I Pitzwalk ble det kaffe og kringle og kommentarer fra noen eldre damegjester som syntes vi drev med noe galskap. Vi hørte imidlertid kommentarer om slanke, flotte sportskropper. Tror vi! De roet seg når vi fortalte at vi sover innomhus og spiser store middager.  Lunsj ble inntatt under trærne i de øst-tyske skoger, bestående av fuktige rundstykker og vann.

Ellers har vi det bra i bobla vår, langt fra valgkamp og hissige debatter. I bobla er det viktigere ting å være opptatt av: vær, vind, veivalg, GPS, blaute kart, sykkelen, og såre rumpeballer.

Vårt inntrykk er at den østre del Tyskland fortsatt er noe trist og fargeløs. Men landbruksområdene er enorme! Bøndene har nok lite å frykte fra den planlagte utvidelsen av jordbruket på Hovden. Dessuten er landsbyene spesialister på brostein/kålrabistein i gatene. Vakkert, men vondt og ganske farlig for syklister en regnværsdag. 

Været for kommende dager: ” sturmig kaldfront”! Og vi som planla ut fra tanker om Indian summer i Tyskland og Tsjekkia!☹️🚴

Lars Erik

Print Friendly, PDF & Email