Postet av Kåre

7. september 2017

Dagen ble innholdsrik , som sykkelturer ofte blir. Noen var mest opptatt av været ved frokost, men dagen holdt ut med sky og litt sol og grei nok temp. Etter godt driv fra Dassau tok Steins GPS oss inn på en short cut med brostein- nei, kålrabistein – og massivt med gjørme! 5 km lidelse på sykkelsetet. Og det hadde sin pris. Umiddelbart etterpå røk kjedet på Kjells sykkel. Bare å finne første sykkelverksted. Nytt kjede og kasett. God hjelp igjen hos sykkelvenner. Nå håper vi det eg slutt på tekniske problemer. Deretter medvind og fart så det suste mot Parschim. 

Det bygger opp til en aldri så politisk krise i gruppen. Det nærmer seg valg. Det er sterkt delt syn på landbrukspolitikk og friskoler. Vi kjører gjennom landskap med åkre større enn et norsk fylke. Skal vi opprettholde landbruket i Norge?  Ja eller nei? Viktig valgkamptema. Og friskoler? Er det bra? Nei! Men sterk uenighet her. Vet ikke om vi klarer å oppnå konsensus i disse temaene. 

Uansett deilig å “lande” etter 110 km og litt trøbbel, men alt i alt en super sykkeldag. 

Print Friendly, PDF & Email