Postet av Lars Erik

31. mai 2015

I går og idag kjørte vi fort. Fortere enn noen gang før. Vi begynner å komme i form. Og feltformasjonen sitter. Men vi har kjørt milevis på elendig veidekke.  Mer hull, sprekker og dårlig lapping enn vi møtte på hele strekket gjennom Danmark og Tyskland til sammen. Det sier nok noe om Italias økonomi. Italienske lokalveier tilbyr rumpemassasje av kraftigste sort. Og det trenger ikke vi. Ikke akkurat nå! Det ropes og stønnes i feltet når sprekker og hull ikke er til å unngå i 25 – 30 km/t.

Idag Appenninene. Den 1400 km lange fjellkjeden som strekker seg nesten over hele den italienske halvøya. Høyeste punkt er over 2900. Vi syklet over ved Le Piastre som er betydelig lavere, men høyt nok med tungt lastede sykler. På toppen måtte vi ha kaffe og is. Noen innlot seg på et 25 km drag i særs høyt tempo. Unødvendig ressursforbruk selvfølgelig, men gutten lever fortsatt i gamle menn! 

 

Litt slitne etter ca 1000 h.m.?

Nå Toscana. Gleder oss! Noen har vært her før, andre har en noe mer frankofil legning som har hindret utforskning av Berlusconis patria straordinario. Ankomst Pistoia i 28 gr. Vi nyter det!

Nå middag. Ingen schnitzel und spargel på menyen i mils omkrets! Bene o triste?!

Overnatting på hotel Patria , greit hotel midt i sentrum av byen. 

A domani! 

 
 

Print Friendly, PDF & Email