Postet av Lars Erik

23. mai 2015

14. dag på turen. Planen var å vente med hviledag enda 2 dager, men så ble det likevel her i Oettingen. Av diverse grunner.

Noen valgte kraftfull kost til middag i går. Schweinshaxe mit knødel (kompe). Nok energi til flere sykkeldager.

“Im wunderschønen Monat Mai als alle Knospen sprangen…………” må være sterkt overdrevet. I alle fall denne våren. Her er kaldt. Selv når det er sol er det kaldt i skyggen og i vinden. Og sånn har det vært siden Hirtshals. At knoppene springer ut, er nesten  overaskende. De burde kanskje ventet litt. –

Vi for vår del starter hver dag iført flere lag sykkeltøy og kler ikke av oss før etter noen timer. I beste fall. Nå håper vi at Italia viser seg varmt og solrikt når vi kommer dit om noen dager. Vi skal bare over Alpene først.

Hviledagen er bl.a. brukt til snarvisitt hos den lokale, originale sykkelreparatøren.   Han var skeptisk til det meste av utstyret vårt. Ikke god nok kvalitet! Hadde ikke Stein holdt igjen, hadde det meste blitt skiftet på hans forøvrig helt nye sykkel.

Syklene passes godt på. Kjell synes det er greiest å ha den ved siden av seg i senga

Print Friendly, PDF & Email