Postet av Lars Erik

21. mai 2015

Flott dag på jobben! Umiddelbart etter start 0830 gikk vi inn i motbakkene og la bak oss 300 høydemeter i yr glede over sol, nesten skyfritt og brukbar temperatur. Kun pause for avkledning og blottlegging av hvite (men muskuløse) mannebein. Etter enda noen hundre høydemeter suste vi ned til elva Sinn som vi fulgte på herlig sykkelvei helt til elva Main (Frankfurt lengre vest). Her ble det lunsj og hurrarop fordi vi nå er over halvveis i mål til pavens by! (Se bilde/dokumentasjon)

 Så videre på fortsatt flott sykkelvei til Wurzburg, byen som ble bombet sønder og sammen i 1945. 5000 omkom i brannene. Byen er senere gjenoppbygd pietetsmessig nesten som den var, og framstår nå som gammel og vakker igjen. Den er over 1300 år. Vi satte bremsene på, steg ned av syklene og oppførte oss nesten som turister noen minutter. Fotogafering og samtale med innfødte (Kjells spesialiet som nyttes ved enhver anledning). Så raskt videre til Ochsenfurt under turens motto : “Vi gjør ikke dette for å hygge oss””

Vi noterer oss at det sist døgn har vært over 5000 klikk på bloggen vår. Artig det. Vi takker Arild Danielsen som har satt den opp for oss og lært oss aldrende menn å håndtere denne besnærende teknologien. Helt syd i Danmark ble vi forøvrig intervjuet og avfotografert av en dansk avis, men vår beskjedenhet hva gjelder PR forbyr oss å vise avisoppslaget på bloggen. Vi frykter  nå henvendelse fra storavisen Frankfurter Allgemeine, men kommer ikke til å la oss intervjue. Et sted må grensen gå! Selv for oss!

Vi savner doktoren vår, Kåre, som måtte hjem. Tenk om han likevel kunne gjeninnta plassen sin i gruppa, f.eks i Verona? Da gjenstår det fortsatt mange sjarmøretapper før målgang på Petersplassen. Passer for han.  Vi får se.

Nå middag. (Lurer på om de har noe annet enn wienerschnitzel og asparges i DENNE i byen?)

Print Friendly, PDF & Email