Postet av Kåre

15. mai 2015

Fulle av mot etter god værmelding og rimelig god dag i går, la vi i vei klokka ni på planlagt 12-13 mil. Sola kom som planlagt etter et par timer og farten på landeveien sydover var riktig bra med 25 km/t- ikke verst med full opppakking. Vi hadde bekymret oss for mye tidsspill ved å sykle gjennom sentrum av Neumunster, men det gikk faktisk greit. Værre var det lengre syd da GPS’en tok oss med på søndagstur på slyngete grusveier mot vest og øst. Lars-Erik med sine  ribbeinsbrudd hadde det ikke spesielt hyggelig på de humpete grusveiene, men han er tøff og står på. Vi må nok få en hyggeligere kommunikasjon med Garminen hvis vi innen  rimelig tid skal komme fram til Italia. 

Men en flott dag gjennom nordtysk landskap, skog og enger og vi avsluttet dagen på sykkel fram mot hotel Italia med en skikkelig fartsetappe hvor vi lå opp mot 30 km/t. Men man sykler ikke så langt med så mange timer på sykkelsetet ( 9 timer i dag) uten å kjenne på endel “vondter”. Men det skal dere få høre mer om i morgen. 

   
Behov for eldre menn å hvile litt solen  (Stein, Tellef , Oddvar- Kjell ordner litt som vanlig i bakgrunnen

 

Dagens ettermiddagskaffe 

Print Friendly, PDF & Email