Postet av Lars Erik

14. mai 2015

Dagens svart-hvitt bilde er som dagen ble, værmessig sett. Forsidebildet er fra passering av Kiehler-kanalen ved Rendsburg. Yr hadde lovet sol fra 12.00, men den så vi aldri noe til. 

Ellers flott driv over de lange slettende i Schleswig-Holstein, men noe kaving gjennom byene. Sykkelrutene er veldig dårlig merket gjennom byene. Alle passeringer tar uforholdsmessig mye tid. Både GPS, kart og mange kloke hoder trengs. (Artikkelen “Beslutningsprosesser i sykkelgrupper” vil bli publisert i relevant fagtidsskrift senere).

 Schleswig-Holsteins danske fortid ble også drøftet i gruppa. Tapet til Tyskland-Østerrike i 1864 ville vel kjapt bli rettet opp hvis danskene våger å anvende Putins praksis.

Ved ankomst Moehls Kro opplyses det at på Kr. himmelfartsdag er restauranten stengt. De sultne menn må derfor nå ut på leting etter mat i denne lille dorfen hvor alt synes å være stengt. Hvis vi må ty til …….., vil det nok gå sterkt utover morgendagen.

Bildet under er fra dagens lunsj på en kro syd for Schleswig.

   
 

Print Friendly, PDF & Email