Postet av Kåre

13. mai 2015

Været i Danmark kan ikke sies å være på vår side. Nok en dag med frisk motvind,regnbyger og 10-12 grader. Bare å pakke seg godt inn med ulltøy og regntøy utenpå. Heldigvis lettet det litt de siste milene og vi fikk vinden inn skrått bakfra.

Nå har vi nådd fram til grensen til Tyskland og syklet omkring 40 mil. Humøret er stadig bedre etter noe laber stemning i gruppa de første dagene. Søndagen begynte med magesjau hos en av deltakene våre. Ikke akkurat drømmestart på turen som krever litt fysisk kapasitet.  Og hva med smitte til resten av gjengen? Ikke nok med det, men etter fem mil fikk vi en gruppevelt , og Lars-Erik fikk et høyst uheldig møte med den danske veigrøfta. Vi konstantete at det ikke var større skader, hverken på mennesker og sykler, og kjørte videre. Det ble allikevel klart når kvelden kom at Lars-Erik har pådratt seg ribbeinsbrudd. Men han er tøff, kommer seg opp på sykkelen hver dag ( riktignok ved hjelp av god medisinering) , og er ikke i tvil om at han vil fortsette mot Roma.

Ønske om fart har vært litt ulik i gruppa, men alle henger godt med. I morgen melder de medvind hele dagen og vi satser på høyere fart og nå fram til Jevenstedt  etter 12-13 mil på sykkelen. Og vi krysser fingre for at vi ser sola i morgen.

Print Friendly, PDF & Email