Postet av Kåre

17. september 2017

Tolv dager underveis, fem land, 1400 km, 70 timer på sykkelsetet og mye mye asfalt i blikket, men bare utrolig morro å gjennomføre. Fin gjeng som trives sammen både på sykkel og i dobbeltrom! Litt teknisk trøbbel underveis som egentlig har blitt ordnet meget raskt av sykkelvenner på ulike verksteder. Ingen skader. Det er tross alt det viktigste etter så lang reise langs bilveier, noen tildels ganske trafikkerte. Men GPS’en har vært utrolig flink til å ta oss fram på koselige småveier med lite trafikk. Nå er vi framme i Budapest på en regnfylt dag. Men hva gjør vel det, når vi lykkelige kan styre ned bakkene til hotellet etter tur på 8 mil i dag og målet er nådd. Da må vi tillate oss en liten skål i gode bobledråper! Kjell: Kjempefin tur med stort sett hullet veg, men opplevelsene har vært mange og sterke. Vi har lært en viktig ting: Vi har det godt i Norge!

Stein: Hvorfor i all verden gjøre det? Tjaaa……. Vi var nok litt i tvil selv noen ganger, gjennom motvind, regn og vondt bak. Men å sette et slikt mål, først Roma og så Budapest, og så gjennomføre det, har med holdninger, vilje, planlegging, kameratskap og gjennomføringsevne å gjøre. Målet er nådd for alle dimensjoner. Mission completed. 

Lars Erik: En fabelaktig tur med gode venner. Supergutter å gjøre en sånn tur sammen med. Jeg har ikke vært noe særlig i landene øst i Europa. Derfor har det vært ekstra artig å oppleve landskap, bybilder, småsteder ute på bygda, kafeeer, mat, folk og fe på denne måten. Ingen nærkontakt eller inngående studier, selvsagt,  men likevel… Noe fysisk anstrengelse krever jo en tur som denne. Fornøyd med at kroppen fortsatt tillater noe sånn. Alderen merkes jo. Såvidt. 

Kåre: Nok en fantstisk sykkeltur gjennomført. Og helt ulik turen til Roma for to år siden som gikk i betydelig mer vestlige strøk. Østre del av Tyskland flatt, store jorder, mye skog og tildels noe fattig. Tsjekkia var flott. Bølgende landskap, vindruemarker og fjell mot øst- en opplevelse. Slovakia og Ungarn flotte land, men bærer fortsatt preg av en fortid i øst Europa. Totalt mye asfalt, mye dårlig veidekke, sykler og kropper har ristet i milevis, men er fortsatt like hele. Flott gjeng, takk for en fin tur sammen! 


Med dette avsluttes bloggen for denne gang. Blir det en ny tur? Time will show!

Print Friendly, PDF & Email