Postet av Kåre

7. september 2020

Fire grader i morges, men solen skinner. I dag har de meldt kuling rett imot og tegn til kvelden . På med rikelig med klær og ut på sykkelen kl 9 for å komme før regnet , etter en god frokost. Nydelige sykkelveier som går langs elver og vann sørover mot Herefoss. 6 mil og vi ankommer Birkeland i god fart på flatene sørover. Lunsj på Birkeland bakeri og så legger vi ut på siste etappe av turen mot Kristiansand. Motvind , men været holdt seg og vi kom i mål før regnet. Seks dager på sykkel uten en regnsky! Ikke en punktering , ingen skader på oss, men en sykkel som brøt sammen og måtte skiftes ut ( t/r Kristiansand m følgebilen) .

Flotte dager langs sørlandsveier de fleste av oss ikke kjente fra før. Dette er en runde som kan anbefales! Kristiansand til Kragerø langs med mange kystperler , men opp og ned hvor man må jobbe på sykkelen. Tangen-Drangedal-Bø–Seljord: fantastisk innlandslandskap med flate veier og lite trafikk. Likeledes fra Vrådal til Kristiansand. Gode stigninger allikevel over Lundeheia og fra Kvitseid til Vrådal.

Alt i alt , seks strålende sykkeldager med en fin gjeng. Hvor går turen neste år? Godt mulig innenlands- dette gav mersmak!

Print Friendly, PDF & Email