Postet av Kåre

11. mai 2015

Ut fra Ålborg dro vi mot sydvest mot Nibe. Dagens værmelding meldte vind fra syd, styrke 10-12, altså midt imot hele dagen. Og vinden merket vi! Vi forvillet oss ut fra Ålborg på motorvei klasse B og forstod på enkelte sinte bilister at vi var på feil sted. Da vi hørte sirene fra politibilen svingte vi av og unngikk såvidt møte med lovens lange arm. Videre sydover mot Viborg kom vi inn på en fantastisk flott sykkelvei, Hervejen, som gå fra nord til syd. Denne sykkelveien er en meter bred og går gjennom flotte landskap på Jylland. Dagens foto og video er tatt fra et område syd for Nibe. Endel av veien hadde grusdekke , men helt i orden å sykle på. Etter mange timer i motvind var det deilig å komme fram til Oasen i Viborg.

I Viborg overnattet vi på et hyggelig B&B med små leiligheter i en bakgård: hotel Oasen

Print Friendly, PDF & Email